Onze diensten

Algemene Dakwerken

Dakwerken Josefa

Hellende daken

Het plaatsen van hellende daken is een specialiteit op zich. Zowel voor het renoveren van uw bestaande dak als nieuwbouw, bieden we de nodige oplossingen. Dakpannen, leien, golfplaten of metaal? Wij kunnen het voor u realiseren. Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing, met garantie. 

Gratis offerte Contacteer ons

Kwalitatief materiaal 

Onze dakwerkers zijn niet enkel opgeleide specialisten, we werken ook met kwalitatieve materialen. Op die manier kunnen we u een uitstekend en duurzaam eindresultaat garanderen. Wij denken graag met u mee op het vlak van materialen en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. 

Isoleren en/of zonnepanelen 

Uw hellend dak bijkomend isoleren of laten voorzien van zonnepanelen? Wij klaren de klus. Wij hebben ruime ervaring met het isoleren van hellende daken en ook PV-installaties hebben we onder de knie. In hellende daken voorzien we trouwens ook met plezier dakramen voor bijkomende lichtinval. 

Nog vragen?

Zit u nog met vragen, wil u uw hellend dak laten renoveren of bent u toe aan een nieuw dak? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of advies.

Contacteer ons nu